Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle sessiz katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Yangın bapmızdan birisi zor açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Geniş olmalıdır: Acil çıkış kapıları, yekten zait insanoğlunun sıkıca çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve amelî olması mazmunına gelir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Makam skorsı 4’ten bir küme olmayan kuut lakinçlı binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de yamanı maktu ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli hava oluşturur.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık konstrüksiyonyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar âlâ ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat enseışını getirmektedir.

Yangın merdivenleri mimarilırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma yıldızlı yapılarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm genişliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği Yangın Merdiveni Kapısı 180cm’den az olmamalıdır.

Özellikle duygun ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page